18 Kasım 2014 Salı

PRATİK HIZLI DETOX SALATASI




Karnınız acıktı ama ne yiceğinizi bilmiyorsunuz aynı zamanda da zayıflamak gereğinden fazla yememek istyorsunuz :) ozaman bu pratik salata tam size göre :)


DOMATES  - MAYDANOZ  -  SOĞAN  -  SARIMSAK -  ZEYTİNYAĞ  -  LİMON  -  PUL BİBER


Zeytinyağını 1 tatlı kaşığından fazla kullanmayın lütfen =)
Soğan ve sarımsağın vücudumuzdaki faydalarını saymakla bitiremeyiz. Blogum da soğan ve sarımsaga özel olarak bir sayfa ayırmıstım.
 Hatırlatcak olursam; soğan ; idrar söktürücüdür - kanı temizler - bağışıklığı arttırır - bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcıdır ... 
 Sarımsak ;  vitamin deposudur - salgın hastalıklara karsı kalkan gibidir - kan dolasımını hızlandırır - balgam, idrar, safra ve gaz söktürücüdür ...

Maydanoz başlı basına olmazsa olmazdır. Diyet yapan ! Sağlıklı yasama gönül vermiş ! 45 yaş üstü ! zayıflamak isyen ! formunu korumak isteyen ! kendini her zaman yorgun hisseden !   herkesin günde en az yarım demet tüketmesi gerekir. 
Maydanozun faydalarını bu linkde bulabılırsınız :)

http://mutfaktamisafirvar.blogspot.com.tr/2014/11/maydanoz.html

Ben kendime böyle bir salata yapıyorum sizede tavsiye ediyorum :)



Soğan ve sarımsak var kokar bu yeaa demeyin :) yedikten 5 dk sonra agzınızı calkalayın ve bir karanfil ciğneyin yeter :)   Salatanın limonunu bol kullanırsanız soğanın kokusunu bastıracaktır bunu da unutmayın :)