En lezzetli tarifler, gidip, görüp, yediğim en güzel yemekler, en iyi içecekler, gidilmesi gereken yerler ve çalıstığım restorantların özel tarifleriyle sizlerleyim.
25 Kasım 2014 Salı
KIŞIN NE YENİR?
KASIM
BALIK
mezgit, ringa
SEBZELER
Lahana, patlıcan, kabak, kereviz, havuç, karnıbahar, pırasa, ıspanak, balkabağı, yerelması, pazı, marul, roka, soğan, biberiye, nane, maydanoz, tere
MEYVELER
Portakal, ayva, nar, greyfurt, armut, trabzon hurması, muz, kivi, mandalina, kestane
ARALIK
BALIK
Levrek
SEBZELER
Kara lahana, havuç, kabak, turp, karnıbahar, bal kabağı, ıspanak, yerelması, brüksel lahanası, pazı, kereviz, pırasa,brokoli
MEYVELER
Elma, portakal, mandalina, ayva, nar, greyfurt, muz, trabzon hurması, kivi, kestane
OCAK
BALIK
kefal, tekir, kırlangıç, levrek
SEBZELER
Lahana, brüksel lahanası, kabak, pazı, kereviz, havuç, karnıbahar, pırasa, bal kabağı, pancar, ıspanak, kara turp, kırmızı turp, brokoli
MEYVELER
Elma, muz, portakal, mandalina, ayva, nar, greyfurt, kestane
ŞUBAT
BALIK
Uskumru, istavrit, lüfer, palamut, tekir, kefal, kalkan, gümüş
SEBZELER
Hindibağ, frenk soğanı, kabak, pırasa, kırmızı turp, kereviz, lahana, brüksel lahanası, pazı, havuç, karnıbahar, bal kabağı, pancar, ıspanak, turp, brokoli
MEYVE
Elma, muz, portakal, mandalina,ayva, nar, greyfurt, kestane