Kabak 3-4 adet
Kuru soğan 1 adet
Sivri Biber 2-3 adet
Yumurta 3 adet
Un 2-3 yemek kaşığı
Yarım demet Dereotu
Tuz-karabiber
Zeytinyağ 2 yemek kaşığı
Kabak traşlanır ve rendelenir. Rendelenmiş soğan, ince doğranmış biber, dereotu, un, tuz, karabiber yağ ve yumurta karıştırılır. Büyükce bir borcam yaglanır (ben yaglı kagıt kullanmama ramen elımle bırazcık yaglıyorum) harç borcama bosaltılır ve 180 derecelik fırında uzeri kızarıncaya kadar pişirilir.
** KABAĞIN ORTASINA COK GELMEYİN ÇEKİRDEK KISMI KALSIN VE RENDELEDIĞINIZ KABAGI ELİNİZLE SIKIN FAZLA SUYU ÇIKSIN ** :) YOK MUCVER COK SULU KALIR PİŞMESİ ZORLAŞIR :)